top of page

Personvern

Kontaktskjema

Hvis du bruker kontaktskjemaet under "Kontakt" vil e-postadressen du oppgir kun bli brukt til å følge opp henvendelsen med en automatisk svarmelding, samt mitt svar til deg. Dersom du oppgir annen kontaktinformasjon, vil dette kun bli benyttet av meg for å kontakte deg og svare på henvendelser. Din e-postadresse eller annen oppgitt kontaktinformasjon vil ikke bli solgt videre eller benyttet til noe annet enn å opprette kontakt oss i mellom. E-postadressen vil ikke bli benyttet til reklame, nyhetsbrev eller lignende. 

Oppbevaring av e-post og kontaktinformasjon
Vi lagrer e-postsamtaler for å ha en logg/arkiv over kundehenvendelser og avtaler. Kontaktinformasjon som fremkommer i e-postutveksling vil bli samlet inn og lagret i en kundedatabase dersom vi oppretter et kundeforhold. 

Vi samler inn navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse for å kunne registrere deg i mitt kunderegister, samt sende ut faktura og vedlikeholde kundeforholdet med relevant informasjon. Ingen av din kontaktinformasjon blir lagret på denne nettsiden. 

Slette kontaktinformasjon

Dersom du ikke lenger ønsker å være registrert som kunde hos oss, så kan jeg slette deg fra mitt kunderegister. Gi meg beskjed pr e-post, slik at jeg kan slette din kontaktinformasjon.

Jeg forbeholder meg retten til å endre denne personvernerklæring når som helst, så les den gjerne ofte. Endringer vil bli effektuert umiddelbart etter at de er publisert her. Hvis vi gjør vesentlige endringer i personvernerklæringen, vil vi annonsere dette på forsiden slik at du vil være klar over hvilken informasjon vi samler, hvordan jeg bruker den og om, og under hvilke omstendigheter, denne informasjon blir delt med andre.

Oppdatert februar 2021.

bottom of page